Overleven van de sterkste middelen om te doden of gedood te worden-en soms wordt het roofdier de prooi.



De steenarend is een wijdverspreide adelaarssoort die zich onderscheidt door het goudbruine verenkleed in zijn nek. Ze zijn te vinden in regio's in Eurazië, Noord-Amerika en Noord-Afrika.



Deze extreem atletische wezens jagen en smullen gemakkelijk op kleinere dieren, waarbij ze hun klauwen gebruiken om nietsvermoedende slachtoffers effectief te doorboren en op te pakken. Steenarenden jagen voornamelijk op hazen, konijnen en marmotten, maar zijn er niet tegen om grotere prooien neer te halen wanneer ze de kans krijgen.



Steenarenden worden meer dan drie voet lang en zes voet in spanwijdte. Ze zijn de meest voortreffelijke vliegers onder adelaars en mogelijk alle andere roofvogels. Deze dieren kunnen snelheden tot 200 mph halen tijdens het achtervolgen van een prooi terwijl ze naar beneden vliegen naar de aarde.

Deze indrukwekkende roofdieren zijn ook extreem territoriaal en zullen vaak in hun thuisland confrontaties aangaan met andere leden van hun soort. Steenarenden hebben het grootste bereik van alle andere vogelsoorten.



Hoewel wilde kat misschien niet de eerste keuze op het menu is, grijpt deze steenarend deze wilde kat in de open lucht vangt hij de gelegenheid aan voor een snelle maaltijd.